Soms gebeurt er iets in je leven dat haast niet te bevatten is… Vandaag moet ik definitief afscheid nemen van mijn lieve vriend Richard Husemeier. 37 jaar was hij in mijn leven en deelden we veel lief en leed met elkaar.
Vele jaren na ons gezamenlijke KLM avontuur hielp hij mij met de huisstijl, het logo en de eerste website van Up and Up Coaching.Hij was een van de eersten die ik deelgenoot maakte van mijn plannen voor een coachingspraktijk bij en na borstkanker. Hij geloofde er meteen in en hielp mij (met veel geduld) waar hij ook maar kon. We waren samen heel trots op het eindresultaat. Toen de oorspronkelijk door hem gemaakte website aan (technische) vervanging toe was en hij dat liever niet meer deed, wilde de nieuwe webdesigner er van alles aan veranderen. Ik wilde vasthouden aan het oorspronkelijke idee omdat dat de creatie van mij en Richard samen was. En wat ben ik nu blij dat ik dat gedaan heb.
Richard overleed plotseling op woensdag 15 juli jl. Op de rouwkaart stond dit prachtige gedicht en elk woord ervan is waar en van toepassing op hem. Daarom is dit een ode aan Richard wiens creativiteit onlosmakelijk verbonden zal zijn met mijn praktijk. Hij was zo’n vriend die je iedereen gunt.
“Dag lieve Duckieduck” …. “dag allerliefste Ritchieritch..”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.