9 thoughts on “referenties

 1. I.V. uit Ter Aar (30 jr.)

  Het was vooral fijn om met iemand te praten die iets soortgelijks heeft meegemaakt en weet waarover ze het heeft. Ik heb veel gehad aan de praktische tips ten aanzien van b.v. second opinion, waar borstreconstructie en welke arts. Verder heb ik veel aan de tools die ik nu kan gebruiken b.v. het beeld van de bus en wie van mij er aan het stuur zit. Ik ben zeer tevreden over het coachtraject bij Jacqueline.

 2. D & L

  Door de gesprekken en de veranderingen op mijn werk aan te vragen ben ik zekerder op mijn werk geworden en thuis meer ontspannen. Mijn lat ligt niet meer zo hoog! Ook samen met mijn man gaat het beter na het gesprek met ons samen. Ik ben duidelijker in wat ik wil en we maken stapjes vooruit. Fijn dat de mensen jou kunnen vinden om te praten, dank voor je hulp en steun.

 3. T. uit Leiden

  Tijdens mijn behandelingen heb ik veel steun gehad aan de gesprekken en begeleiding van Jacqueline. Zij doet haar motto dat je het niet alleen hoeft te doen, volledig eer aan. Ze maakt tijd waar dat nodig is en staat echt voor je klaar. Jacqueline, veel dank!

 4. M. uit Leiden (52 jaar)

  Ik ben zeer tevreden over het coachtraject met Jacqueline Eenens. Jacqueline heeft mij gedurende een hele lastige periode in mijn leven met raad en daad bijgestaan. Wat ik vooral als heel prettig heb ervaren is dat Jacqueline heel erg ‘hands on’ is. Het waren altijd fijne en ook gezellige gesprekken.

 5. E. uit Alphen aan den Rijn (57 jaar)

  Het waren fijne gesprekken. Vooral de herkenning is fijn. Ik hoefde niet veel uit te leggen, er was begrip, geruststelling en tips voor acceptatie en verwerking.
  Ik heb er erg veel aan gehad.
  Jacqueline bedankt!

 6. F. uit Amsterdam (53 jaar)

  Jacqueline is een warme en betrokken coach! Ze begeleidt je heel goed tijdens het moeilijke proces dat je doormaakt. In mijn geval ging het over DCIS, waardoor ik genoodzaakt was een borst te laten verwijderen. Na ruim een jaar een siliconen borstprothese te hebben gehad heb ik gekozen voor een borstreconstructie met eigen weefsel. Jacqueline heeft mij geholpen en meegedacht tijdens de gehele periode. Naast je familie en vrienden is het fijn om iemand zoals Jacqueline naast je te hebben, die zowel als ervaringsdeskundige als in haar rol als coach de pijn af en toe een beetje kan verzachten.

 7. M. uit Simpelveld (37 jaar)

  Jacqueline, je bent een topper! Zo belangrijk wat jij allemaal doet voor iemand in een tijd van onzekerheid, onrust en verdriet. Ik zou niemand anders als coach naast me willen hebben in mijn reis naar de nieuwe ik 2.0. Jacqueline is niet alleen ervaringsdeskundige maar ze geeft je vertrouwen en dit is zo belangrijk in dit proces waar je alle vertrouwen ‘even’ kwijt bent geraakt. Ik zie Jacqueline als een grote inspiratiebron.

 8. S. uit Oegstgeest (53 jr.)

  Onder begeleiding van haar zeer professionele houding en door haar prikkelende nieuwsgierigheid ben ik door de gesprekken met Jacqueline tot mooie inzichten gekomen. Hierdoor ben ik geïnspireerd tot het maken van nieuwe stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.