Enkele ervaringen van cliënten

25 thoughts on “Ervaringen

 1. K.M. (49 jaar)

  Jacqueline weet een hele fijne sfeer neer te zetten, een veilige plek om over ervaringen te kunnen praten. Ze heeft veel kennis, een groot netwerk en is gewoon een prettig mens. Het traject dat ik bij haar gevolgd heb verdient een 10.

 2. A.N. (44 jaar)

  Jacqueline heeft mij heel erg geholpen met de terugkeer naar het werkende leven na een intensieve behandeling tegen borstkanker. De sessies hebben een hele mooie opbouw en de artikelen die zij meegeeft zijn fijn om terug te lezen als het even iets minder gaat. Een prachtig programma met een hoge bijdrage om weer goed in het arbeidsproces terug te komen. Iedere sessie gaf weer mooie eye openers. Ik geef een 9+ voor dit traject: Je komt als patiënt en je gaat als mens!

 3. J.G. uit Leiderdorp (55 jaar)

  Het waren prettige gesprekken met Jacqueline, ik voelde mij erg op mijn gemak en vrij om alles te vertellen en mezelf te zijn. Vooral de techniek om aan mijn vriendinnen vragen hoe zij mij zien en in beeld te brengen of ik doe wat ik wil doen, zou ik zelf niet kunnen hebben gedaan zonder de hulp van Jacqueline. Ik geef het traject daarom een 10!

 4. A. vd K uit Leiderdorp (70 jr)

  Ik heb de gesprekken als erg prettig ervaren. Ook de meegekregen documentatie van Jacqueline heb ik veel aan gehad. Ik geef Jacqueline en het traject een 9!

 5. J.H. uit Leiderdorp (60 jr)

  Het was erg fijn om de gesprekken kunnen voeren en goede feedback te krijgen. Ik heb hier veel aan gehad in mijn traject met borstkanker en ga de ondersteuning van Jacqueline missen. Zij krijgt van mij een 10!

 6. J.v.R. uit Oegstgeest (45 jaar)

  Ik heb de rust en aandacht van Jacqueline als zeer prettig ervaren. Ze luisterde goed naar mijn actuele worstelingen en hielp me zien op welke manier de context van ‘borstkanker hebben gehad’ hier een rol speelde, dan wel als mede-oorzaak, dan wel in hoe ik met lastige dingen omga. De oefeningen die ze inzette waren effectief en de ‘uitkomsten’ dusdanig helder/eenvoudig dat ze goed om te zetten waren in helpende gedachten, attituden of gedrag. Jacqueline kan goed inspelen op de unieke ervaring van de ziekte borstkanker en de eveneens unieke impact. Hierdoor was er een zorgvuldig en daardoor accuraat gekozen startpunt van waaruit ik direct mijn eigen proces kon beschouwen en ermee aan de slag kon.
  Voor mij was een echte eye-opener dat de overwegend positieve impact (m.n. dankbaarheid) van mijn ziekzijn eenvoudig verloren zou gaan als ik deze niet bewust en diepgaand een plek in mijn systeem zou geven. Tenslotte vind ik het het heel fijn dat Jacqueline geen sturing maar wel stevige duiding geeft tijdens de gesprekken.

 7. S.M. uit Noordwijk (54 jaar)

  Op een fijne, rustige en respectvolle manier heeft Jacqueline mij geholpen mezelf terug te vinden. Alles, echt alles was bespreekbaar en het feit dat zijzelf dit traject heeft meegemaakt, maakte alles zoooo veel makkelijker. Waar de omgeving het soms niet zo snapte, had Jacqueline aan een half woord genoeg. Binnen 6 maanden ging ik van een “dood vogeltje” naar “ik vlieg weer”, “weet wat ik wil en kan” en bovenal weer genietend van het leven. En natuurlijk komen er nog wel wat hobbels, maar dankzij dit traject en Jacqueline kan ik ze aan. Enorm dankbaar! Klanttevredenheid: 12 op de schaal van 10!

 8. P.J. uit Noordwijk 50 jaar)

  Door de mammapoli van mijn ziekenhuis werd ik geattendeerd op Up and Up Coaching. Het feit dat ik heel snel na mijn behandeling terecht kon bij Jacqueline was ontzettend fijn. Het deed mij goed om na zo’n intensieve en heftige periode te kunnen praten met iemand die het zelf ook heeft meegemaakt. Zij weet echt wat jou is overkomen en dat maakt het zo prettig om juist Jacqueline als coach te hebben. Daardoor voelde het heel vertrouwd en kon ik alles bespreekbaar maken wat ik graag wilde. Ook gaf zij mij de juiste tools om verder te gaan, om de heftige periode een plekje te geven en het onderdeel te laten zijn van mijn leven. Ik zal Up and Up Coaching zeker aanraden bij vriendinnen in een zelfde situatie! Al met al super tevreden en heel erg bedankt voor alle fijne uren!

 9. G.P. uit Wassenaar (49 jaar)

  Ik heb veel steun gehad aan de gesprekken, artikelen, tips etc. van Jacqueline bij het verwerken en accepteren van de emoties die komen kijken bij de diagnose borstkanker. Alle issues konden besproken worden. Jacqueline leefde met mij mee, maar ging niet mee jeremieren. Ik ben erg tevreden over het traject.

 10. H.K. uit Oegstgeest (65 jr.)

  Ik was blij met een luisterend oor. De gesprekken die gevoerd werden met Jacqueline en de herkenning met een ervaringsdeskundige waren super! Het heeft mij veel inzichten gegeven, rust en aanvaarding gebracht.

 11. I.V. uit Ter Aar (30 jaar)

  Heel erg bedankt voor je begeleiding bij de beslissingen rondom mijn borstreconstructie operatie. De operatie is goed gegaan en gelukt! Ik wil je bedanken dat je deze arts hebt aanbevolen. Zonder jouw begeleiding was ik waarschijnlijk nooit bij haar uitgekomen. Ik heb nog wel een weg te gaan maar de grote stap/operatie is nu achter de rug! Heel erg bedankt!

 12. M.B. te Schin op Geul

  Ik ben erg tevreden over het traject bij Jacqueline. Ik voelde me gehoord en begrepen. Ik heb inzicht gekregen waarom ik vaker onzeker was geworden, waarom niet iedereen begrijpt wat ik wil/voel/bedoel (communicatie) en waardoor er een nieuwe versie van mezelf is ontstaan. Ik heb ingezien dat momenten van rust en bezinning waardevol zijn. Good enough is the new perfect is nu mijn nieuwe lijfspreuk geworden.

 13. R.S. uit Noordwijk (38 jaar)

  Ik vond het traject bij Jacqueline hulpzaam, inspirerend en troostend en ik voelde mij echt gehoord. Ik heb de juiste handvatten gekregen om na mijn borstkankertraject weer verder te gaan. Dank je wel, Jacqueline, mijn dankbaarheid is groot, jij maakt het verschil!

 14. M.W. (52 jaar)

  Ik heb enorm veel gehad aan het traject met Jacqueline. Naast de tools die ik in handen kreeg om zelf aan de slag te gaan met mijn punten hadden wij een fijne klik waardoor ik mij vrij voelde alles te kunnen delen wat mij bezig hield. Zij ging daar op een professionele, maar ook zeer warme en uitnodigende manier mee om. Ook was zij heel flexibel omdat we soms op hele andere punten kwamen dan misschien volgens het programma op de planning stonden. Haar ervaring als coach, maar ook als vrouw die precies weet waar ze het over heeft, zijn voor mij van onschatbare waarde geweest in een zeer onzekere periode. Ik kijk daar ook nu nog met een goed gevoel op terug. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat Jacqueline precies weet waar haar grenzen liggen en wanneer andere ondersteuning nodig is, dit bespreekt zij op een heel prettige manier en zij heeft mij geholpen daarin een weg te vinden. Ik zou willen dat meer vrouwen met deze diagnose zo’n traject mogen doorlopen, omdat er in het ziekenhuis voor deze kant van de diagnose nog te weinig aandacht is.

 15. J.B. uit Alphen aan den Rijn (50 jaar)

  Het was heel fijn om met iemand te praten die ook borstkanker heeft gehad. Hierdoor kun je gedachtes die je nooit hebt gehad als normaal gaan zien. De moeizame gedachtes zijn omgezet in acceptatie. Jacqueline weet zich heel prettig in te leven in wat mij heeft bezig gehouden en soms nog doet.

 16. I.V. uit Ter Aar (30 jaar)

  Het was vooral fijn om met iemand te praten die iets soortgelijks heeft meegemaakt en weet waarover ze het heeft. Ik heb veel gehad aan de praktische tips ten aanzien van b.v. second opinion, waar borstreconstructie en welke arts. Verder heb ik veel aan de tools die ik nu kan gebruiken b.v. het beeld van de bus en wie van mij er aan het stuur zit. Ik ben zeer tevreden over het coachtraject bij Jacqueline.

 17. D & L uit Alphen aan den Rijn

  Door de gesprekken en de veranderingen op mijn werk aan te vragen ben ik zekerder op mijn werk geworden en thuis meer ontspannen. Mijn lat ligt niet meer zo hoog! Ook samen met mijn man gaat het beter na het gesprek met ons samen. Ik ben duidelijker in wat ik wil en we maken stapjes vooruit. Fijn dat de mensen jou kunnen vinden om te praten, dank voor je hulp en steun.

 18. T.R. uit Leiden (51 jaar)

  Tijdens mijn behandelingen heb ik veel steun gehad aan de gesprekken en begeleiding van Jacqueline. Zij doet haar motto dat je het niet alleen hoeft te doen, volledig eer aan. Ze maakt tijd waar dat nodig is en staat echt voor je klaar. Jacqueline, veel dank!

 19. M.D. uit Leiden (52 jaar)

  Ik ben zeer tevreden over het coachtraject met Jacqueline Eenens. Jacqueline heeft mij gedurende een hele lastige periode in mijn leven met raad en daad bijgestaan. Wat ik vooral als heel prettig heb ervaren is dat Jacqueline heel erg ‘hands on’ is. Het waren altijd fijne en ook gezellige gesprekken.

 20. E.P uit Alphen aan den Rijn (57 jaar)

  Het waren fijne gesprekken. Vooral de herkenning is fijn. Ik hoefde niet veel uit te leggen, er was begrip, geruststelling en tips voor acceptatie en verwerking.
  Ik heb er erg veel aan gehad.
  Jacqueline bedankt!

 21. F.v.N. uit Amsterdam (53 jaar)

  Jacqueline is een warme en betrokken coach! Ze begeleidt je heel goed tijdens het moeilijke proces dat je doormaakt. In mijn geval ging het over DCIS, waardoor ik genoodzaakt was een borst te laten verwijderen. Na ruim een jaar een siliconen borstprothese te hebben gehad heb ik gekozen voor een borstreconstructie met eigen weefsel. Jacqueline heeft mij geholpen en meegedacht tijdens de gehele periode. Naast je familie en vrienden is het fijn om iemand zoals Jacqueline naast je te hebben, die zowel als ervaringsdeskundige als in haar rol als coach de pijn af en toe een beetje kan verzachten.

 22. M.W. uit Simpelveld (37 jaar)

  Jacqueline, je bent een topper! Zo belangrijk wat jij allemaal doet voor iemand in een tijd van onzekerheid, onrust en verdriet. Ik zou niemand anders als coach naast me willen hebben in mijn reis naar de nieuwe ik 2.0. Jacqueline is niet alleen ervaringsdeskundige maar ze geeft je vertrouwen en dit is zo belangrijk in dit proces waar je alle vertrouwen ‘even’ kwijt bent geraakt. Ik zie Jacqueline als een grote inspiratiebron.

 23. S.M. uit Oegstgeest (53 jaar)

  Onder begeleiding van haar zeer professionele houding en door haar prikkelende nieuwsgierigheid ben ik door de gesprekken met Jacqueline tot mooie inzichten gekomen. Hierdoor ben ik geïnspireerd tot het maken van nieuwe stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.