Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of even samen overleggen? Vul het aanvraagformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Jacqueline Eenens

Praktijkadres:
Laan van Arenstein 6
2341 LT Oegstgeest
tel. 06 21426567
info@upandupcoaching.nl

KVK nr. 68311354
BTW nr. NL001984798B23

N.B.  Kan een afspraak onverhoopt niet doorgaan?

Dan graag uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren of verplaatsen.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Stir, keurmerk voor professioneel begeleiders

Oegstgeest

Mijn praktijk is gevestigd in een rustige, professionele en persoonlijke omgeving op de begane grond. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur en het is goed bereikbaar met het OV. Verder kan ik je desgewenst thuis bezoeken (regio Leiden/Bollenstreek). Als je voorkeur uitgaat naar een meer zakelijke omgeving, kan ik een ruimte voor de gesprekken huren. De gesprekken vinden face to face plaats met inachtneming van alle regels van het RIVM in verband met het coronavirus. Er kan ruim voldoende afstand gehouden worden in mijn praktijk. Vanzelfsprekend is ook online coaching mogelijk.

Kerkrade

Ook in Kerkrade beschik ik over een eigen praktijkruimte. Daar ben ik regelmatig aanwezig. Neem gerust met mij contact op voor begeleiding in de regio Zuid-Limburg.

Lisa

Het logo van Up and Up Coaching is het schilderij “Lisa” van de Leidse kunstenaar Casper Faassen.

Het is voor mij een portret van een misschien enigszins beschadigde, maar zelfbewuste en krachtige vrouw. Ik ben trots dat ik toestemming heb gekregen van Casper Faassen het schilderij te gebruiken als logo voor mijn praktijk.